Trådlösa stereohörlurar med mikrofon

Nu lanserar Kala AB ännu en nyhet från SuperTooth, företaget som tillverkar handsfreeprodukterna SuperTooth Crystal, SuperTooth Buddy, SuperTooth HD samt högtalarna Disco2.

Med SuperTooth Freedom har du en trådlös kommunikation med mobiltelefonen via Bluetooth för att njuta av musik, men kan också användas som handsfree. Denna gång handlar det om stereohörlurar som inte bara ger en fantastisk ljudupplevelse, SuperTooth Freedom är också mycket bekväma att bära med stor båge och komfortabla kuddar.

De nya hörlurarna fungerar med alla Bluetooth A2DP-anslutna tjänster och stöder NFC. 40 mm element streamer ger ett kraftfullt ljud, och med stöd av APTX upprätthåller den hög kvalitet på musikfiler när man streamer trådlöst.

Direkt från hörlurarna är det möjligt att byta spår, sänka/höja volymen samt inte minst svara och avsluta ett telefonsamtal tack vare den inbyggda mikrofonen.

Tre timmars laddning räcker för oavbruten lyssning i 15 timmar. Standby-tid är hela 100 timmar och räckvidden är 10 meter och för anslutning till icke-Bluetoothenheter finns en 3,5 mm ljudkabel.

  • Mässtidningar    Tidningar inom mediagruppen Swepress