Svenska Best utökar med norska Sporty

Nu tar det svenska bud- och transportföretaget Best ett rejält kliv in i Norge genom köpet av Sporty Transport og Budservice AS. Tack vare samgåendet kan vi skapa en effektivare organisation och erbjuda våra kunder utökad och gemensam service lokalt och rikstäckande i Sverige och Norge:

– Sporty är en stark och väl etablerad aktör med bra relation till sina kunder. Därför är Sporty ett utmärkt tillskott i familjen, säger Peter Lennartsson, Bests vd.

Best är ett av Sveriges ledande bud- och transportföretag och driver på utvecklingen i branschen. Efter samgåendet med ASA Transporter i Stockholm och förvärven av Idrottsbudet, Prime Delivery och 215 Transporter har Best vuxit i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Nu fortsätter expansionen in i Norge:

– Just nu ökar vi på alla våra marknader i Sverige. Nu vänder vi blicken västerut. Tack vare köpet av framgångsrika och väletablerade Sporty räknar vi med att kunna bredda vårt erbjudande och vässa vår service ytterligare, konstaterar Peter Lennartsson.

Tidningar inom mediagruppen Swepress