• Förhoppningen är att flyttningen ska kunna ske till den 1 december, säger Lars Staffare till vår tidning.

Staffare fortsätter att expandera

Det var cirka ett år sedan vi kunde rapportera att Staffare hade invigt sin helt nya och toppmoderna anläggning på Hantverkarvägen i Luleå. En ny fullserviceanläggning på cirka 1 100 kvm och med stor tillhörande tomt.

Vi kunde även berätta att expansionen var en del av företagets satsning i Norrland och ett viktigt steg i företagets utveckling och långsiktiga strategi.

Nu är det dags igen. Fast denna gång i Skellefteå. Staffare har sedan en tid varit mycket trångbodda i Skellefteå, och de 500 kvm som företaget förfogar över, kommer nu att fördubblas i ett enda slag.

– Vi har hittat en anläggning som svarar bra mot de krav som vi har för vår verksamhet, säger företagets vd Lars Staffare. Vi hyr nu in oss i en fastighet på 2 000 kvm och med ytterligare närmare 6 000 - 7 000 kvm uppställningsyta.

I den nya anläggningen finns möjligheter att växa och redan i dags­läget finns en möjlighet att anställa ytterligare tre personer.

I fastigheten har tidigare bedrivits mekanisk verkstad i två avdelningar. Staffare har för avsikt att behålla verkstadsdelen som just verkstad, men ­ändra bearbetningslokalen till butik och maskin­utställning, samt angränsan­de kontor för säljarna.

– Det känns verkligen som ett riktigt lyft för verksamheten och alla som jobbar i Skellefteå. Förhoppningen är att flyttningen ska kunna ske till den 1 december, säger Lars Staffare till vår tidning.

 

  • Mässtidningar    Tidningar inom mediagruppen Swepress