Säker magnethållaren för smartphones

Nu introducerar Kala AB en helt ny magnethållare, MAG 4 från Cellularline. Idag finns det en uppsjö av denna sortens hållare på marknaden.

Tyvärr motsvarar de sällan kraven och kan istället orsaka stora problem. Ett alltför starkt magnetfält påverkar GPS-funktionen, telefonen kanske inte tar emot samtal som den borde och i vissa telefoner kan tom kamerafunktionen förstöras.

Med MAG 4 är dessa problem undanröjda. Istället för att använda en alltför stark magnet för att vara säker på att telefonen hålls på plats, erbjuder Cellularline en helt ny lösning:

I denna hållare används fyra små magneter som i varje hörn försetts med en positiv och en negativ pol. En mycket tunn, diskret metallplatta placeras dold innanför mobilens fodral.

Tack vare denna nya teknologi är MAG 4 inte bara enklare utan också mer säker, starkare och stadigare än någon annan liknande produkt på marknaden.

I MAG 4 behålls magnetfältets intensitet, men begränsas av metallplattan och påverkar därför inte telefonens funktion på något negativt sätt. Telefonen är lätt att sätta på plats och plocka bort.

Tidningar inom mediagruppen Swepress