Ny affärsområdeschef på TransFargo

TransFargo fortsätter att utvecklas inom logistikområdet och har anställt Jo Kristian Okstad som ny chef för affärsområdet Logistik.

Jo Kristian Okstad har de senaste två åren varit styrelsemedlem i företaget och har en gedigen erfarenhet inom logistik- och transportbranschen. Han kommer närmast från Helsingborgs Hamn där han var VD och han har även arbetat inom IKEA- och DHL-koncernerna.

- Tredjepartslogistik är ett av TransFargo's kärnområden som växer snabbt inom företaget. TransFargo ser en fortsatt stark efterfrågan inom affärsområdet tredjepartslogistik i Norden. Ett led i denna satsning är att knyta Jo Kristian's mångåriga kunskap och erfarenhet till TransFargo, säger Håkan Siwersson, VD på TransFargo.

- Jag vill gärna vara med och utveckla företaget framöver. Det är inspirerande och spännande och TransFargo har goda förutsättningar utifrån den plattform företaget har. Det finns en bakgrund av kompetens, IT-mognad och bolagsvärderingar som tar utgångspunkt i kundens behov, säger Jo Kristian Okstad.

  • MässtidningarTidningar inom mediagruppen Swepress