Medvind för spårsändare

Allt fler får upp ögonen för Dantrackers spårsändare som tillverkas i Danmark. Danska staten i form av tillväxtfonden går in med ytterligare 10 miljoner och äger nu 44 procent av bolaget. Försäljningen ökar stadigt och flera stora internationella orders på väg in. I Sverige säljs och marknadsförs Dantrackers spårsändare av Svenska Ditec AB.

Skogsmaskiner, vägmaskiner, trailers, lastbilar, bilar, snöskotrar, cyklar, båtar, motorcyklar, den kan användas i många applikationer. Omkring 15300 stölder av motordrivna fordon registrerades under 2013 och chansen att återfinna ägodelarna har varit små.

Batteriet har en livslängd på upp till 10 år eller max 14.000 GPS spårningar, vilket är oöverträffat på marknaden för alla batteridrivna trackers.

Safety Guard GPS är vattentät och stötsäker vilket gör att den tål tuffa tag. Det inbyggda SIM-kortet fungerar sömlöst över hela världen utan att några extra kostnader tillkommer.

Även om spårsändaren är programmerad för att spara energi och bara aktiveras när den är i rörelse finns möjlighet att få tätare uppdateringar samt att ställa in ett elektroniskt stängsel. Spårsändarens rörelser följer du enkelt i smarttelefon eller dator.

  • Mässtidningar    Tidningar inom mediagruppen Swepress