Det är nu i september som ett 30-tal påbyggnadsexperter samlats under en hatt för att visa sina produkter. Mässan som heter Påbyggnad 2013 kommer att arrangeras på fem olika orter.

Målgruppen är glasklar - de 30 företagen tar sikte mot profssen på området, på användare som ser en möjlighet att med hjälp av olika påbyggnader effektivisera sina respektive verksamheter.

Normalt sett tar det mycket såväl tid som energi att resa runt till olika påbyggnadsföretag och på det viset jämföra funktioner och erbjudanden, och även på de stora breda lastbilsutställningarna, kan det vara svårt att särskilja och utvärdera påbyggnadslösningar - men här finns allt samlat och med ett klart fokus.

Detta gör mässan mycket effektiv för besökaren, likaväl som för de utställande 30-talet företagen.

Mässturnén är denna gång koncentrerad till orter i södra och mellersta Sverige.

”Arrangemanget genomförs på vardagar och därmed vänder vi oss inte alls till den breda allmänheten. Mässan handlar endast om ökad effektivitet för åkarna”, fortsätter Torbjörn Eriksson.

Platserna som besöks är Örebro travbana, Solvalla travbana, Växjö Arenastad, Jägersro travbana och slutligen Åbytravet utanför Göteborg.

Bilden är från mässan 2011 och visar utställningen på Solvalla. Till i år har utställningen lockat ännu fler utställare.