En av hörnstenarna i Maskinias verksamhet är att kunden ska vara trygg med sin affär även efter att maskinen är levererad. Ett sätt att skapa denna trygghet är att skapa ett brett nät av serviceverkstäder i Sverige för att öka närheten till hjälp för Maskinias kunder.

-Att våra kunder känner att det finns en närhet till kunnig verkstadspersonal som kan deras maskin är oerhört viktigt för oss, säger Maskinia VD Fredrik Holmquist, nu har vi kommit ett steg framåt genom att vi nu samarbetar med RF Maskin i Arboga gällande service och utrustningar.

RF Maskin har lång erfarenhet inom branschen och en stor expertis om motorer och maskiner, uppbyggt under flera års arbete. RF Maskin har sin fullserviceanläggning i Arboga vilket är en mycket bra plats som har stora städer såsom Västerås, Örebro och Eskilstuna på nära avstånd. RF Maskin har även ett flertal servicebilar som kan ta sig till kundens maskin med minskad stilleståndstid som följd.

-Vi på RF Maskin känner förtroende till Maskinia som leverantör och till de produkter som de representerar. Vår personal har utbildats på de intressanta maskinerna från Case och Doosan för att bygga upp den kompetens som krävs för att agera servicepartner åt Maskinia. Vi hoppas att vi genom kompetens och engagemang kan hjälpa dig som kund med allt ifrån montering av utrustning, service, till avhjälp vid driftsstörning, vi finns bara ett telefonsamtal bort, säger Fredrik Lindén en av de två ägarna av RF Maskin.