Lastar först godset, sedan sig själv

Innolift är ett hjälpmedel som förenklar och rationeliserar arbetsdagen för hantverkare och serviceflöretag. Det är en pallyftare som både lastar pallgods och sedan lyfter in sig själv i lastutrymmet.

Dett gör att det är enkelt att ta med sig Innolift i skåpbilen, på pickupen eller släpet. En Innolift ersätter pallvagn, bakgavellift, gaffeltruck, kran och ramp.

Med Innolift finns kapacitet att enkelt flytta, lasta på och lasta av pallgods med vikt upp till 600 kilo. Eftersom Innolift är enkel att lasta in tillsammans med godset så uppstår aldrig problem med att lasta av eller på gods ute hos kunder eller leverantörer.

Innolift drivs av ett integrerat 12-volts electrohydrauliskt kraftpaket. Detta, samt det faktum att Innolift enkelt kan lasta upp sig själv in i en skåpbil eller upp på ett flak, med eller utan last på gafflarna, gör den helt unik på marknaden.

Flera års produktutveckling har omvandlat denna logistikidé till en uppfinning som revolutionerar hanteringen av pallgods med lätta transportfordon. Innolift är patenterad globalt och CE certifierad.

  • MässtidningarTidningar inom mediagruppen Swepress