• Närvarande på mötet var (se bilden fr v), Fredrik Andersson, Jukka Oravainen, David Lindberg, från Häggbloms och Jimi Salomaa från Camso.

Häggblom säljer Camso larver

Det Kanadensiska företaget Camso, f.d. Camoplast och Häggblom Sverige AB inleder ett samarbete. Det innebär att Häggblom kommer sälja Camso gummilarvband och däck för entreprenadmaskiner i Sverige.

Häggblom Sverige AB har valt att enbart satsa på kvalitetsmärken på larvbandssidan och har idag agenturen för världsledande Berco och ITM, som är ensamma om att produceras i Europa.

- Vi tycker att Camso kompletterar vårt sortiment, med världens starkaste varumärke inom gummilarvband. Även om Camso är marknadsledande i Europa, ser vi en stor potential att öka deras marknadsandel här i Sverige, säger Fredrik Häggblom.

Camso har 7500 anställda i 27 länder, varav 200 personer enbart jobbar med produktutveckling.

- Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter och vår målsättning är att alltid vara marknadsledande. Utmärkt stöt- och skärtålighet ger längre livslängd, vilket för kunden innebär lägre kostnad per arbetstimme, konstaterar Jimi Salomaa, Camso.

  • Mässtidningar    Tidningar inom mediagruppen Swepress