Den gröna fordonsdatorn

Vehco Connect samlar fordonets information och gör den tillgänglig för transportledarna i Vehco Weboffice, ett webbaserat kontorsprogram, och för förarna i deras smartphones och surfplattor.

Datorn är anpassad för transportchefer som vill ha information om fordon och färdskrivare i realtid för att följa fordonens dagliga rutter, bränsleförbrukning, körning och kör- och vilotider.

Femte generationen av Vehco Connect kombinerar alla dagens fördelar med morgondagens möjligheter. Den har bland annat stöd för anslutning via Bluetooth och USB. Det betyder en hög grad av flexibilitet för användare som kan använda den som en "svart box" utan skärm, med en mobil skärm, smartphone eller surfplatta via Bluetooth, eller fast skärm, Vehco Vison via kabel.

Vehco Connect är kompatibel med olika typer av fordon och fungerar perfekt med lågspänningsförsörjning.

Via Vehco Connect kan användarna dra nytta av ett brett utbud av smarta tjänster som Positionering, Spårning, Geofencing, Sparsam körning, Bränsleuppföljning, Kör- och vilotider och Fjärrkopiering av färdskrivare.

Tillsammans med en skärm erbjuds även tjänster som Uppdrags- och Orderhantering, Snabbmeddelanden och Aktivitetsregistrering.

  • Mässtidningar    Tidningar inom mediagruppen Swepress